طراحی سایت | ساخت سایت | سئو | بهینه سازی وب سایت

خدمات طراحی سایت | ساخت سایت | سئو وب سایت | بهینه سازی سایت

طراحی سایت | ساخت سایت | سئو | بهینه سازی وب سایت

خدمات طراحی سایت | ساخت سایت | سئو وب سایت | بهینه سازی سایت

بهترین 7 وب سایت برای ساخت وب سایت به صورت رایگان

طراحی سایت به صورت رایگان برای راه اندازی یک وب سایت شرکت و یا انجام سئو ، بهینه سازی وب سایت و بازاریابی اینترنتی کافی نیست و لازم است عملیات راه اندازی وب سایت خود را زیر نظر شرکت طراحی وب سایت حرفه ای انجام دهید.


در صورتی که قصد راه اندازی وب سایت را دارید و بودجه ای برای انجام این کار ندارید می توانید با استفاده از سایت سازهای رایگان آنلاین و همچنین وبلاگ ها این کار را انجام دهید. در این مقاله به شما بهترین سایت های ساخت وب سایت به صورت رایگان را معرفی می نمایم. البته در صورتی که قصد راه اندازی وبلاگ را دارید می توانید مقاله بهترین سایت های ساخت وبلاگ را مطالعه نمایید. برای استفاده از این سایت سازها کافی است سایت خود را توسط سایت ساز ایجاد نموده و سپس دامنه خود را بر روی آن پارک نمایید.


 


Google Sites


ابزار ساخت وب سایت شرکت گوگل می باشد که با توجه به این که سایت ساز شرکت گوگل می باشد به خوبی در موتورهای جستجو ایندکس می گردد. یکی از بهترین ابزارهای ساخت وب سایت به صورت رایگان Google Sites می باشد که البته قالب های گرافیکی ضعیفی دارد و در صورتی که قصد طراحی سایت گرافیکی دارید استفاده از این گزینه مناسب نیست. در صورتی که به دنبال سئو قویتر و بهتر جستجو شدن در موتورهای جستجو هستید استفاده از این گزینه توصیه می گردد.


Moonfruit


یکی از سایت سازهای قدیمی اما به روز می باشد که قابلیت طراحی قالب نیز در آن وجود دارد و به راحتی می توانید قالب مورد نظر خود را ایجاد نمایید. البته دیتابیس قالب های پیش فرض نسبتا کامل و به روزی دارد و می توانید از قالب های آماده آن استفاده نمایید.


Yola


یکی از سایت ساز های رایگان و بسیار ساده می باشد که برای ایجاد سایت های با گرافیک نسبتا ساده مناسب می باشد.


Webs


یکی از معروفترین سایت های ساخت وب سایت می باشد که به شما امکان ایجاد انواع مختلف سایت را می دهد. این وب سایت مدام در حال اضافه نمودن قالب ها و امکانات جدید می بایست و تقریبا یکی از بهترین سایت سازها می باشد.


Joomla


جوملا یکی از سیستم های مدیریت محتوا برای طراحی انواع مختلف وب سایت ها می باشد که دارای قابلیت ها فراوانی می باشد. این مجموعه جدیدا سایتی به آدرس https://www.joomla.com راه اندازی نموده است که از طریق آن براحتی می توانید وب سایت جوملایی خود را راه اندازی نمایید.


strikingly


سایت سازی با قابلیت ایجاد سایت های ریسپانسیو و سازگار با موبایل می باشد و قالب های این وب سایت نسبت به قالب های سایر سایت ها نسبتا به روز تر می باشد.


Squarespace


یکی از سایت ساز های بروز و قدرتمند می باشد که دارای قابلیت های ویژه ای نیز می باشد که می توانید جداگانه آنها را به خدمات خود اضافه نمایید.

ثبت نام و ایجاد سایت رایگان در سایت‌های گوگل

با داشتن ایمیل گوگل می‌توانید به صفحهٔ سایت‌های گوگل بروید و برای ایجاد وبسایت شخصی خود با ظرفیت ۱۰ گیگابایت اقدام نمایید. در هر سایت می‌توانید صفحات بیشماری را بوجود آورید و نیز صاحب سایت‌های متعددی شوید.


برای ثبت نام و ایجاد سایت به صفحهٔ سایت‌های گوگل به نشانی sites.google.com بروید و شناسه یا ایمیل Email و رمز عبور Password خود را وارد کنید و برای ورود روی Sign in کلیک کنید.




شما می‌توانید با داشتن هر ایمیل دیگری چون یاهو نیز اشتراک گوگل را بدست آورید و بدینوسیله برای ایجاد سایت ثبت نام کنید. برای اشتراک گوگل با ایمیل های دیگر روی Sign up for Sites در نشانی داده شده کلیک کنید و فرم مربوطه را پر کنید.


 ایجاد سایت جدید Create new site


انتخاب قالب:




       با کلیک روی Blank template الگوی ساده  با فضای نا نوشته را انتخاب کنید.

 انتخاب نام سایت:




در خانهٔ خالی زیر Name your Site نام انتخابی خود را برای سایتان به فارسی یا انگلیسی وارد کنید. در خانهٔ خالی پایین تری نام یا کلمه‌ای دیگر را به انگلیسی بنویسید. این کلمه همانطور که می‌بیند قسمتی از نشانی اینترنتی سایت شما خواهد شد و می‌تواند متشکل از اعداد 0-9 یا حروف کوچک a-z یا حروف بزرگ A-Z انگلیسی باشد. در صورتیکه پیش از شما کسی این نام را انتخاب کرده کرده باشد، در پایان کار ثبت نام با مشاهده The location you have chosen is not available نام‌های مشابهٔ دیگری به شما پیشنهاد می‌شود که می‌توانید یکی از آنها را انتخاب کنید یا نام و کلمهٔ دیگری را بیازمایید.
انتخاب زمینه Choose a theme:


روی نشانهٔ بعلاوه کنار Choose a theme کلیک کنید، سپس برای انتخاب پس زمینهٔ سایتتان روی یکی از نمونه ها کلیک کنید. شما می‌توانید بعدا و سرفرصت با استفاده از Manage site زمینهٔ انتخابی را تغییر دهید.
گزینه های بیشتر More Options


 روی نشانهٔ بعلاوه کنار More Options کلیک کنید، تا گزینه های بیشتری را مشاهده نمایید.
 در صورت تمایل در خانهٔ خالی زیر  Site description   شرحی کوتاه در مورد سایت در دست تاسیس، به فارسی یا انگلیسی بنویسید.
 اگر مایلید همه بتوانند برای مطالعه به سایت شما دسترسی داشته باشند، روی دایرهٔ بالایی زیر Share with کلیک کنید و اگر مایلید سایتی خصوصی و محرمانه داشته باشید و تنها افرادی با دعوتنامه بتوانند آن را مشاهده کنند، روی دایرهٔ پایینی کلیک کنید.
شما می توانید بعدا و سرفرصت با استفاده از Manage site گزینه های انتخابی را تغییر دهید.
   
ویژهٔ بزرگسالان Mature content
   


 در صورتی که سایت در دست تاسیس تنها مناسب بزرگسالان می‌باشد، روی خانهٔ چهارگوش زیر Mature content کلیک کنید. این گزینه با کلیک روی نشانهٔ بعلاوه کنار More Options نمایان خواهد شد.
نوشتن کد و ایجاد سایت:



کدی را که مشاهده خواهید کرد در خانهٔ خالی کنار آن بنویسید و در پایان روی Create site کلیک نمایید.
شما می‌توانید در هنگام ثبت نام مراحل Choose a theme و More Options را نادیده بگیرید و پس از ساختن سایت و سرفرصت تغییرات لازم را اعمال نمایید.